Copy
Laatste maand gratis producten bij elke 60 euro, leuke geplande workshops, ladies night event Mierlo en op naar de lente!
View this email in your browser

Op naar de Lente!

Een klein beetje later dan gepland, maar nu toch eindelijk een feit: de nieuwsbrief van Maart! Na ruim twee weken onder de dekens met de vervelende griep, eindelijk weer een beetje fit. Goed nieuws, want hopelijk komt de lente er eindelijk aan. Die zon, warme buitenlucht en vooral ook de langere dagen: ik kan niet wachten! 

Deze maand twee externe workshops op de planning, en een event voor de carnavalsvereniging in Mierlo. Je leest er hieronder meer over.

Maart is ook gelijk de laatste maand van de Sale-a-Bration actie van Stampin' Up! Wil je dus nog een van de gratis producten, geef dan snel je bestelling aan me door.

Door ziekte heb ik de gekke kippen workshop helaas af moeten zeggen. Mocht je hier wel nog interesse in hebben, stuur me even een berichtje, dan kijken we samen even of we een geschikte vervang datum kunnen vinden!

Vragen of opmerkingen? Laat het me weten! 

Tot knutsels en frutsels,
Marlous Theunissen

Heb je nog een verhaaltje gemist? Op mijn blog (https://fabulousstampin.wordpress.com/) kun je alles teruglezen.

Laatste maand Sale-a-Bration!

Maart is de laatste maand van de Sale-a-Bration actie van Stampin' Up! Dat betekent de laatste maand dat je bij elke 60E een gratis product uit de SAB catalogus kunt uitzoeken. Maandag 13 maart doe ik weer een bestelling uit. Zorg dat je je bestelling voor zondag avond 12 maart 22:00u aan mijn hebt doorgegeven. Dan krijg je er ook nog een leuk klein presentje van mij bij.
Externe workshops
Maart staat in het teken van naar buiten gaan! Vorige maand werd ik gevraagd door de Sociale Commissie van de badmintonclub van Best om een workshop te geven. Dat leek me erg leuk, dus eind Maart gaan we verjaardagskaartjes maken. Lees meer op http://www.bc-alouette.nl/?p=nieuws&id=805
Ook mag ik naar Ijsselmuiden om de LED workshop te geven voor een groep dames. Dat wordt een leuk uitstapje! 
 
Verder sta ik samen met mijn vriendin en mede Stampin' Up! demonstrator Marlieke Smetsers (Stampin' Adventures) op de Ladies Night van carnavalsvereniging de Kersepit uit Mierlo. Eens kijken of daar ook dames zijn die knutselen net zo leuk vinden als wij.
Eerstvolgende workshops:

Dit jaar gaan we bij de workshops met een soort thema en voorbeeldkaart/project aan de slag - zodat je van tevoren weet waar je mee naar huis kunt gaan!
Op mijn blog en Facebook komen de aankondigingen met voorbeelden steeds voorbij zodra een workshop datum nadert. 
 "Stoere mannenkaarten"
18 maart 2017 om 13:00 – 17:00
"Zoete inval"
2 april 2017 om 08:30 – 16:30
Meld je aan voor een workshop
Facebook actie:

Like mijn Facebook pagina @fabuLousstampin en win. 

Bij de 150 likes deel ik een stempelset uit!
De leukste blog posts van afgelopen maand:

Als demonstrator help ik je bij je vragen m.b.t. Stampin' Up! artikelen. Je kunt online met mijn hostcode bestellen, maar ook direct bij mij (dat bespaart de standaard Stampin' Up! verzendkosten van 5.95). Je krijgt er dan altijd een kleine attentie van mij bij.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met me op en ik probeer al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Copyright © 2017 fabuLous stampin', All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp