Copy
Fotografencollectief Brandpunt 23
kwartaal nieuwsbrief
View this email in your browser

nieuwsbrief januari 2017Editoriaal
Vooreerst wensen wij eenieder een warm en zinvol 2017.

Ongetwijfeld kennen jullie ons, maar ons toch nog even voorstellen : het fotografencollectief Brandpunt 23 brengt fotografen samen die geïnteresseerd zijn in 'de mens', zijn leven, ontspanning, uitdagingen, spiritualiteit, om maar enkele aspecten te noemen. 

Het resultaat is een beeldbank van foto's van sociaal-maatschappelijke onderwerpen in de breedste zin van het woord en onze cel communicatie heeft hard gewerkt om deze toegankelijker te maken.

Eerste semester vorig jaar hebben wij onze pijlen gericht op het onderwijs in een zeer gewaardeerde samenwerking met de cel communicatie van het Stedelijk Onderwijs Antwerpen. Daarna zijn wij op zoek gegaan naar het spirituele in de mens en werden kerken en kerkdiensten bezocht. Deze ontdekkingstocht in dit aspect van onze multiculturele samenleving is nog lang niet ten einde. De eerste resultaten zijn te zien op onze website (www.brandpunt23.com) en in de loop van de eerstvolgende maanden zal deze worden uitgebreid met nieuwe beelden rond het thema religies en levensbeschouwingen. 

Wij bieden ideeën en foto's aan tegen een bescheiden prijs en als u op zoek bent naar de juiste invulling voor illustraties of reportages voor uw organisatie, bij Brandpunt 23 vindt u wat u zoekt of vindt u de inspiratie voor komende thema's. Onze prijzen zijn heel bescheiden. Dus: doen!

Juul Sels
Voorzitter
In onze nieuwsbrief een (niet volledig) overzicht waar Brandpunt 23-fotografen werden gespot zodat onze beeldbank steeds uitgebreider en geactualiseerd wordt.
Er werd veel gegeten en gedronken in Antwerpen gedurende het laatste half jaar ...en hier enkele impressies
In onze zoektocht naar 'religie' hebben wij tot op heden vooral oog gehad voor het gebruik van de kerken door de verschillende universele christelijke gemeenschappen in het Antwerpse.
Maar de Antwerp Race 2016 kon niet over het hoofd worden gezien.
en de opening van het vernieuwe Plantin Moretus Museum had ook onze aandacht
en uiteraard de 'lichtjes aan de Schelde' bij de start van het nieuwe jaar!
en dan terug naar onze 'roots', het in beeld brengen van schrijnende toestanden in het 'rijke' Antwerpen
Wij doneerden foto's voor de benefiet tentoonstelling van VoedSaam vzw. Commentaar en interesse in dit aspect van 'voeding' en verspilling was niet uit de lucht.

Uit de oude doos


Een tiental jaren fotografeerden we de Ridderstraat en het Muntplein in de Sint-Andrieswijk. Het werd omgetoverd van een groen plein (beelden uit 2005) naar een steriele omgeving (beelden van nu)  ... Voor meer informatie over ons en de mogelijkheden kan je ons altijd contacteren via de geëigende kanalen of via onderstaande link.
Kom een kijkje nemen op onze website www.brandpunt23.com en contacteer ons voor meer informatie. 
Wij zijn bereikbaar via telefoon 03 294 6971 – mobiel 0497 702 199 of
e-mail: mail.brandpunt23@gmail.com.
alle foto's : credit : fotografencollectief Brandpunt 23. All rights reserved.
Niets uit deze nieuwsbrief mag worden overgenomen zonder de uitdrukkelijke toestemming van het fotografencollectief Brandpunt 23 vzw.

Ons postadres is:
Lange Ridderstraat 12 te 2000 Antwerpen

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fotografencollectief Brandpunt 23 vzw · Lange Ridderstraat 12 · Antwerp 2000 · Belgium

Email Marketing Powered by MailChimp